Peremyachi

Kategorie: Pekařské výrobky
Peremyachi

Složení

Balení suchých droždí, počítáno na kilogram mouky
Psh. mouka - 800 gr.
Vejce - 1 ks.
Kefír (jogurt, katyk) - 500 ml
Voda 150 ml
Sůl - 0,5 lžičky.
Cukr - 1 polévková lžíce. l.

Metoda vaření

• Pizza program. Po skončení programu necháme těsto stát v uzavřené a vypnuté troubě. Mělo by se zvednout tak, aby trochu více vyskočilo z kbelíku.
  • Během přípravy těsta připravíme mleté ​​maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a mleté ​​maso dáme na hodinu a půl do chladničky.
  • Těsto vyšlo, ale je velmi jemné. Nepřidáváme mouku, ale naolejujeme stůl a ruce a těsto nakrájíme na kuličky o hmotnosti 60 gramů. Dostal jsem 24 míčků. Rozdělení je velmi snadné - stále na polovinu.
  • Kuličky zakryjte fólií a nechte přijít. Mleté maso okamžitě vyjmeme z chladničky, aby se ohřálo na pokojovou teplotu.
  • Jakmile jsou koule plné, začneme je tvořit. Každou kouli promícháme prsty do dortu o velikosti talířku na kávu, uprostřed vytvoříme prohlubeň a na okrajích zůstanou zahušťovadla. Ve středu dortu jsme rovnoměrně rozložili asi 45 gramů mletého masa, ne ve svazku. Vezmeme těsto po stranách a vytvoříme záhyby, uzavřeme peremyach v kruhu a uprostřed necháme otvor. Okamžitě provedu rezervaci, že protože těsto je velmi jemné, záhyby se během kynutí rozptýlí a v hotovém peremyachki budou téměř neviditelné.
  • Dejte vytvořené bílé ještě jednou na vzdálenost. Rozpálíme pánev nebo mělký kotel, nalijeme rast. máslo o výšce jeden a půl až dvou cm, aby peremeshki plavaly - a hotové neměly po stranách bílý pás.
  • Nejprve smažte stranu s otvorem, jakmile je hnědá, otočte ji a nalijte výrůstek do otvoru čajovou lžičkou. olej, aby bylo maso smažené. Druhá strana je smažená, takže je hotovo!
  • Měli jsme rádi!!! Zkuste to také ...

Poznámka

Nedávno dal Stalik, jehož recepty lze číst jako fascinující román, na své webové stránky recept na vápno (ale stále je to peremyachi, vápno se pečou v troubě)

🔗

Recept na těsto byl pro mě neobvyklý v tom, že těsto by mělo být téměř polotekuté, velmi jemné a běžel jsem vařit ...

Záď
Galyun, zblázni se !!!
Teď se zadusím slinami! Peremyachi Peremyachi Peremyachi
Gasha
Sternushka, děkuji, ach ... a my už sotva dýcháme ... jsme plní ...
Omela
Gasha
Věřte mi, právě dnes jsem si dlouho myslel, že od Gashy nic není !!! A teď pzhl !!!! Je to něco!!!!!!!
Přesto můžete v troubě zavřít takovou krásu ???
Citace: Omela

Gasha
Přesto můžete v troubě zavřít takovou krásu ???

Gasha umírala z tepla a byla ráda, že její rodina byla pryč ... teď dorazili ...

Omelochka, těsto je v troubě strmější. To je místo, kde jsou bílí.

Podívejte se 🔗

a 🔗

Můžete udělat jednu velkou balish 🔗
Omela
Gashaděkuji za odkazy! Šel jsem studovat! O výsledcích podám zprávu!
je mi potěšením
luchok