Jak si vybrat a správně aplikovat podklad

Mcooker: nejlepší recepty O kráse

Jak si vybrat a správně aplikovat podkladNadace působí jako skutečný zachránce mnoha žen. Koneckonců stojí za to aplikovat ho na pokožku a ošklivé kruhy pod očima spolu s jemnými vráskami vypadají, jako by kouzlem zmizely. Existuje několik jemností týkajících se výběru nadace. Měl by být zvolen tak, aby po aplikaci mohla tvář vypadat mladá, ale zároveň přirozená. A neměl by být žádný náznak charakteristického účinku omítky. Nadace bude pro vás to pravé, pokud odpovídá vašemu typu pleti. Pro suchý typ je vhodnější tento druh krému, ve kterém existují různé složky, které zvlhčují pokožku. Navíc díky sníženému obsahu barevných prvků nebudou tyto tonální krémy vytvářet na pokožce hromadění pigmentů. Mezitím mají poslední tendenci vyplňovat jemné vrásky, takže deprese obličeje vypadají výrazněji. Aby se tomu zabránilo, doporučuje se vytvořit směs základu a jakéhokoli jiného zvlhčovače pokožky na kapalné bázi. Účinek takové akce se může zdát neočekávaný.

Kůže se může radikálně změnit v barvě, ale zároveň bude hezky svěžejší a matnější. Váš make-up bude téměř neviditelný. Ale vaše okolí si určitě všimne vaší mládí a svěžího vzhledu. Mastnou pleť obvykle charakterizuje mastný lesk. Jeho přebytek vytváří problém pro použití jakékoli kosmetiky. Pro mastnou pleť se však dnes vyrábějí také speciální tonální krémy. Neobsahují oleje. Částice takového krému navíc absorbují přebytek tvořený mazem. Tyto krémy mají hustší strukturu. Při aplikaci se nemusí pokládat tak řídce jako jiné typy základů. Zároveň však podkladová báze dokáže pokožku trochu vysušit a odstranit z ní ošklivý mastný lesk. Nejtěžší je pro majitele smíšeného typu pleti. Kůže může současně rovnoměrně zářit kolem nosu a rtů a být velmi suchá na tvářích a čele. Ženy proto musí pracovat na líčení delší dobu. Podklad v tomto případě bude vhodný pro účely maskování zjevných nedokonalostí obsažených na povrchu kůže. Ale neměli byste úplně zakrýt tvář základem. Tím vytvoříte nepřirozený stín bez života. Aby se zabránilo vzniku podobného účinku na obličeji, je lepší koupit dva typy krému. Jeden by měl být tmavší. Druhý by měl plně odpovídat přirozené barvě pokožky. Dnes kromě běžného základu najdete v prodeji ty, které po aplikaci vytvoří utahovací efekt.

Jak si vybrat a správně aplikovat podkladTakový krém vám umožní nejen vizuálně skrýt nedokonalosti pokožky, ale také vytvořit neviditelnou síťku na povrchu obličeje, která vyhladí vrásky a stávající záhyby. Profesionální make-up umělci jsou zvyklí používat speciální tajemství při aplikaci nadace. Abyste dosáhli co nejpřirozenějšího odstínu na obličeji, musíte krém rozložit co nejtenčí po pokožce. Měli byste se pokusit opravit svůj vzhled a nevytvářet si novou tvář. Krém můžete nanášet štětcem, houbičkou nebo prsty. Je jen důležité vtírat jej co nejopatrněji do kožních buněk. Díky tomu bude vrstva co nejtenčí. Podle pravidel by měla být základna aplikována ve směru čela od brady. Nejprve je brada pokryta krémem, poté lícní kosti a tváře a teprve poté je ošetřeno čelo.Mezi krémem a čistou pokožkou by neměly být žádné jasné hranice. Pleť bude vypadat rovnoměrněji. Chcete-li najít dokonalý odstín krému, netestujte na zápěstí. Lepší je získat dvě nebo tři sondy s různými, ale blízkými přirozeným odstínům pleti. Nejprve naneste jeden tón krému a pečlivě prohlédněte svůj obličej. Nemělo by to působit jako umělá temnota nebo naopak nepřirozená bledost. Důležitá je také možnost osvětlení, ve které se zkoumáte.

Pokuste se krém otestovat pouze v přirozeném světle. Pokud se vám vybraný odstín zdá velmi tmavý nebo naopak příliš světlý, můžete si koupit krém stejné značky, ale tmavší nebo světlejší. To vám umožní míchat krémy, abyste dosáhli požadované a dokonalé barvy pro vás. Hlavním pravidlem při používání základů je moderování. Pokud v horkém počasí jdete ven s podkladem na obličeji, pak bude jeho struktura pravděpodobně jednoduše „plavat“. Nadace, která je na pokožce po dlouhou dobu, může navíc způsobit aktivní pocení. Pokud svůj make-up upravíte pomocí pudru, pak se jeho částice nevyhnutelně promísí s prachem a potem. Výsledkem je, že celá tato směs jednoduše ucpe póry vaší pokožky, což vytvoří předpoklad pro vznik ošklivých černých teček na tváři. Velmi mladým dívkám se doporučuje, aby úplně nepoužívaly základy. Koneckonců, mladá pokožka obsahuje dostatečné množství kolagenu, který pro svoji aktivaci potřebuje neomezený přístup kyslíku. Existují však i takové případy, kdy se bez použití základů jednoduše neobejdete. Obvykle je tento druh naléhavé potřeby jeho použití pozorován v zimě.

V moderních základech mohou existovat nejen pigmentové prvky, ale také kombinace složek, které poskytují pokožce správnou péči. Z tohoto důvodu může v zimě základ pleti spolehlivě chránit před nepříznivými účinky mrazu a ledových větrů. Abyste zabránili viditelnému poškození pokožky základem, neměli byste ušetřit na jeho nákladech. Velmi levný typ základu s největší pravděpodobností neobsahuje všechny látky šetrné k pokožce, které je pravděpodobnější najít v dražších protějšcích. Moderní typy podkladových bází dokážou výborně udržovat rovnováhu vlhkosti pokožky. Řada z nich je speciálně vyvinuta tak, aby vytvářela účinek proti stárnutí. Pokud je základ vytvořen speciálně pro mastnou pleť, pak v ní najdete také antibakteriální typy složek. Snižují celkový počet a intenzitu nepříjemných vyrážek na obličeji. Shrneme-li popsané vlastnosti základu a pravidla pro jejich aplikaci, je třeba říci následující. I když se vám cena nadace zdá velmi významná, plně se ospravedlňuje. Pokud je tento kosmetický přípravek vybrán správně, získá vaše pokožka spolehlivý stupeň ochrany před chladem a bude moci zůstat krásná, zdravá a mladá po delší dobu.

Alexey Viktorovich

Tajemství luxusních vlasů je kefír!   Alergie na kosmetiku. Jak to může být způsobeno a jak s ním zacházet?

© Mcooker: nejlepší recepty.